NEI - Kinderwens

Heb jij een kinderwens? Wil je je daarop voorbereiden? Of ben je al langer bezig maar gebeurt er nog niets? Laten we dan samen kijken wat de blokkades zijn, zodat jij/jullie met vertrouwen verder kunnen in het proces van moeder/vader worden.

April 2023 ben ik zelf na o.a. een bijzondere NEI sessie zwanger geraakt van ons eerste kindje. Na 4 jaar met ups en downs genieten mijn partner (Vincent) en ik nu van de bijzondere reis naar ouderschap. Januari 2024 mogen wij met veel liefde ons wondertje in ons armen sluiten.

Een Kinderwens sessie kan voor jou alleen, maar ook voor jullie gezin. Tijdens de sessie kijken we dan naar wat jij nodig hebt, je partner en jullie nog ongeboren kindje. Wil je hier meer over weten?

NEI sessie

Met een NEI sessie gaan we de diepte in om te zien waar er voor jou/jullie blokkades zijn ontstaan in het proces van vruchtbaarheid, zwanger worden en blijven. Dit gaat tijdens de energetische sessies op een fijne en liefdevolle manier. We kunnen naar ieder zijn of haar stukken gaan en eventueel kijken bij de ongeboren baby wat er nog voor hem oof haar mag gebeuren. Het is en blijft de keuze van het kindje wanneer hij of zij besluit te komen. Energetisch ruimen we alles op zodat je/jullie er klaarvoor zijn. Ook kan het zijn dat we op andere vlakken in je leven mogen zijn om daar meer balans te brengen voor de komst van een kleine. 

Een ander onderwerp wat hierbij hoort is het behouden van zwangerschap en miskramen die geweest zijn. Soms kan het rustgeven om de booschap van de miskraam/miskraambaby te weten. Ook hier kunnen we samen naar kijken en balans brengen.

Een sessie voor het complete gezin neemt net wat meer tijd dan een standaard NEI sessie: denk aan 1,5 tot 2 uur.

Vragen of wil je meer weten? Bel of bericht mij gerust.